A la carte

VOORGERECHTEN

Wintersalade met scampistaartjes, mango en currydressing 14,50

Salade met halve kreeft en fijne cocktailsaus (enkel 2 pers.) 20,50

Carpaccio van tonijn met dressing van citroen, gember en pernod 15,50

Carpaccio van ossenhaas met parmezaanse kaas 15,50

6 Zeeuwse oesters met citroen (creuses) 15,50

Salade met een lauw geitenkaasje en serranoham 10,50

SOEPEN

Fijne kreeftensoep met armagnac 9,50

Licht gebonden witloofsoep 5,50

TUSSENGERECHTEN

Zacht gerookte forelfilet met truffelroerei 12,50

Lasagneflensjes met ricotta-spinazievulling en pittige tomatensaus 10,50

Scampistaartjes met knoflookboter en hazelnoot 14,50

Gebakken ganzenlever met appel en calvados 15,50

VLEESGERECHTEN

Lamsnootjes met tomaat en kruidensaus 18,50

Filet van Mechelse koekoek met chartreusesaus 14,50

Kalfsentrec├┤te met stiltonsaus 21,00

Kalfszwezerik met sherrysaus en pijnpitjes 27,50

Tournedos met madeirasaus en plakjes ganzenlever 25,50

VISGERECHTEN

Hele gebakken zeetong met citroen 27,50

Tarbotfilet met witloof en curry-mousseline 27,50

Visrolletjes (tongfilet-scampi) met fijne groentjes 20,50

Zalmmoot met zuurkool en witte wijnsaus 15,50

Kreeft met fijne groentjes halve 20,50 hele 35,00

Kreeft met kreeftensaus halve 20,50 hele 35,00

halve enkel per twee personen